Ekspert raser mot familien til Schumacher: - Spør du meg, er det en skandale

Tre år siden ulykken.

«SKANDALE»: - Den store skandalen er hvordan familien har håndtert denne situasjonen. Det hadde holdt med en liten oppdatering, sier Formel 1-ekspert Roger Benoit. I dag er det tre år siden den tragiske ulykken. Foto: REUTERS/Alessandro Bianchi/NTB Scanpix
«SKANDALE»: - Den store skandalen er hvordan familien har håndtert denne situasjonen. Det hadde holdt med en liten oppdatering, sier Formel 1-ekspert Roger Benoit. I dag er det tre år siden den tragiske ulykken. Foto: REUTERS/Alessandro Bianchi/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I dag er det nøyaktig tre år siden (krever innlogging) Formel 1-esset Michael Schumachers tragiske fallulykke i de franske alpene.

47-åringen slo hodet mot steiner som lå skjult under det tynne snølaget, og svevde lenge mellom liv og død. Nå er det ingen som vet hvordan det egentlig går med tyskeren.

Akkurat det er noe den sveitsiske journalisten og Formel 1-eksperten Roger Benoit har et stort problem med.

- En skandale

Han mener familien burde vært langt mer rundhåndede med informasjon om Schumachers tilstand.

- Den store skandalen er hvordan familien har håndtert denne situasjonen. Det hadde holdt med en liten oppdatering. Folk lurer på hvordan han har det, så gi dem noe, sier han i et intervju med svenske Expressen.

- Spør du meg, er det en skandale.

Benoit, som har jobbet som journalist og kommentator siden 1970, har dekket 704 Grand Prix-turneringer i Formel 1. Han tror det står «riktig ille» til med Schumacher, og er klar på at man hadde fått beskjed om det var noen lyspunkter.

- Familien får gjøre som de vil, men jeg synes ikke det er riktig å gjøre det på denne måten. I alle fall ikke om man har flere millioner tilhengere som sitter verden rundt og lurer på hvordan det går, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer