MISFORNØYD: Viasat-ekspert Morten Langli var klar i sin tale etter kampen. Video: Viasat

Thiago Silvas opptreden mot Liverpool

Ekspert ut mot PSG-kapteinen: - Uforståelig oppførsel

Viasat-ekspert Morten Langli var ikke nådig i omtalen av Paris Saint-Germain-kaptein Thiago Silva etter seieren mot Liverpool.

Onsdag kveld trakk Paris Saint-Germain det lengste strået hjemme mot Liverpool, og er med sin 2-1-seier i føringen i gruppe C i Champions League. Til tross for tidvis storspill av Neymar, Kylian Mbappé og resten av PSGs stjernegalleri, var det andre ting som tok oppmerksomheten etter kampslutt.

Liverpool-manager Jürgen Klopp, var i likhet med mange, irritert over hjemmelagets drøying av tid og overspilling så fort det oppstod nærkontakt mellom spillerne.

- Vi er alltid på topp i fair play-ligaen i England, men de fikk oss til å se ut som slaktere her i kveld, sa en lettere irritert Jürgen Klopp til Viasat etter kampslutt. Da han fikk oppfølgingsspørsmål rundt Neymar, ble han tydelig irritert på Jan-Aage Fjørtoft.

- Si hva du ønsker å si. Du så kampen selv. Du kan ha baller nok til å si det selv, sa Klopp til Fjørtoft før den tidligere norske landslagsmannen fikk stilt et nytt spørsmål.

- Uforståelig ledelse

Klopp var langt i fra alene om å irritere seg over vertenes måte å dra i land seieren på. Viasats ekspert, Morten Langli, lot seg tydelig provosere spesielt over én spillers opptreden.

- Den situasjonen med Silva synes jeg nesten er den verste. Her får han gresset i bakhodet, også blir han liggende. Det sjukeste med dette er at han er kaptein på laget, også blir han liggende nede av den lille greia der.

Saken fortsetter under bildet.

KRITISERES: PSG-kaptein Thiago Silva. Foto: NTB/Scanpix
KRITISERES: PSG-kaptein Thiago Silva. Foto: NTB/Scanpix Vis mer

- PSG havner i undertall inne i eget felt, og kunne faktisk ha fått et baklengsmål i den situasjonen, sa en tydelig oppgitt Langli i Viasats studio da temaet ble diskutert etter kampslutt.

Han fortsetter:

- For meg er det der en helt uforståelig form for ledelse og oppførsel av Thiago Silva, for så vondt gjør det ikke. Jeg har tross alt fått hodet i gresset noen ganger jeg også.

Rune Bratseth, som også satt i Viasats studio onsdag kveld, sa seg mer enn enig med ekspertkollega Langli.

- Vi har snakket mye om at filming ødelegger fotballen, og det er ikke til å tro at Neymar fortsetter i samme spor etter et VM hvor han ble latterliggjort for oppførselen sin, sa den tidligere Werder Bremen-kapteinen.