Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ekspertene: Ja, de er gode nok

Tore Pedersen, St. Pauli (1995-97) og Eintracht F. (1998-99).

-  Ja, det tror jeg. Det har de bevist med de lagene de har her i Norge. I Tyskland er det også lettere å bygge lag. Der får du ofte hente spillere fra øverste hylle. Jeg tror det er to trenere som vi kanskje vil få se i tysk fotball i framtida.

Tommy Svindal Larsen, Nürnberg (2002-2005)

-  Ja, jeg er overbevist om at begge er gode nok til å gjøre en god jobb i Tyskland, og det er kanskje et naturlig steg for dem å ta etter hvert. De er veldig tyske i mentaliteten og viser i Tippeligaen at de har kvalitetene. Rutine har de også nok av.

Erik Thorstvedt, Borussia Mönchengladbach (1986-87)

-  Rekdal er vel mer tysk enn tyskerne selv, men jeg tror nok det skal en del til før en tysk klubb henter en trener fra Norge. Jeg tror den sitter lenger inne enn vi liker å tro. I utgangspunktet henter de nok mer meritterte navn fra større klubber. De må nok gå veien om for eksempel Belgia først.

Erland Johnsen, Bayern München (1988-90)

-  De er definitivt gode nok. De har vært kjent for å holde på tyske trenere. Tyskerne trenger også - som Norge - nye impulser.

ERLAND JOHNSEN
TOMMY SVINDAL LARSEN
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling