Ekspertene overrasket over den merkelige Premier League-starten

- Tabellen ser helt vill ut.

TØFF START: Steven Gerrard og Liverpool har startet sesongen 2014/2015 dårlig. Det de kan trøste seg med, er at de ikke er det eneste topplaget som trøbler. Foto: Clint Hughes AP / Scanpix
TØFF START: Steven Gerrard og Liverpool har startet sesongen 2014/2015 dårlig. Det de kan trøste seg med, er at de ikke er det eneste topplaget som trøbler. Foto: Clint Hughes AP / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Etter fem Premier League-runder er fotballekspertene samlet i overraskelsen over det som har utspilt seg på fotballens kanskje aller vakreste scene.

- Tabellen ser helt vill ut. Det er bare Cheslea som har innfridd. Det er veldig spesielt, sier Petter Myhre.

- Mange rare resultater Dagbladet har pratet med tre av TV 2s eksperter. Samtlige jobber tett med fotballen på balløya. Det er langt ifra alltid at Erik Thorstvedt, Kasper Wikestad og nevnte Myhre er samstemte - men det er trioen nå:

Ingen av dem hadde forventet det som har skjedd i løpet av Premier League-sesongens fem første runder.

- Det har vært mange rare resultater. Sist helg var det for eksempel bare ett av topp sju-lagene som vant, sier Thorstvedt.

Den prestasjonen var det Arsenal som sto for. Arséne Wengers tekniske gutter tok en råsterk seier borte mot Aston Villa. Råsterk, er ikke det en overdrivelse, tenker du kanskje?

- Jeg hadde faktisk Villa under streken på tabelltipset mitt, men de har gjort det mye bedre enn jeg trodde, sier Thorstvedt om laget som ligger på en overraskende tredjeplass.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer