Norge tapte mot Tsjekkia

Ekspertenes krever Høgmos hode på et fat: - Nitrist. Nok er nok. Ingen bryr seg. Høgmo må gå!

Norge tapte skjebnekampen i Praha. Nå har en rekke norske fotballprofiler fått nok. De krever Per-Mathias Høgmo sparket.

EKSPERTENE HAR FÅTT NOK: Per-Mathias Høgmo har ledet sin siste kamp som norsk landslagssjef, hvis fotballekspertene får det som de vil.
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
EKSPERTENE HAR FÅTT NOK: Per-Mathias Høgmo har ledet sin siste kamp som norsk landslagssjef, hvis fotballekspertene får det som de vil. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Tsjekkia - Norge 2-1 (1-0)

(Dagbladet): John Arne Riise mener spillerne må dele skylden med Per-Mathias Høgmo, men en rekke andre norske fotballprofiler og -eksperter ber Høgmo ta hatten sin og gå.

Jesper Mathisen er ikke i tvil etter at Norge tapte skjebnekampen 1-2 borte mot Tsjekkia.

- Høgmo må gå. Nå får det være nok. Det har jeg ment siden Ungarn-kampene, sier fotballekspert Jesper Mathisen til Dagbladet.

Norge står med tre tap og bare én seier i løpet av de fire første kampene i VM-kvalifiseringen. De eneste poengene Norge har kapret i høst, kom mot lilleputtnasjonen San Marino. De poengene blir strøket i kampen om å bli blant de beste toerne som får spille playoff.

Med andre ord har Norge null poeng på toertabellen, om Høgmos menn mot all formodning skulle melde seg på i den kampen. Med andre ord har Norge så godt som null prosents sjanse til å komme til VM.

- Nå bør det være slutt

Roar Stokke er enig i Mathisens konklusjon.

- Nå bør det være over. Landslaget er hele folkets lag, og ingen tror på det lenger. Ingen bryr seg. Fotballen kan leve med mye, men ikke at folk er ungasjerte og vender landslaget ryggen, sier Stokke til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer