Gary Neville

«Eksploderte» på direkten

Det ble en opphetet diskusjon mellom Gary Neville og Jamie Redknapp etter gårsdagens gigantiske nedtur for Manchester United.

IKKE IMPONERT: Den tidligere Manchester United-spilleren, nå fotballekspert, Gary Neville, tordnet mot eierne etter at Manchester United tapte 4-0 mot Brentford lørdag. Foto: Pa Photos
IKKE IMPONERT: Den tidligere Manchester United-spilleren, nå fotballekspert, Gary Neville, tordnet mot eierne etter at Manchester United tapte 4-0 mot Brentford lørdag. Foto: Pa Photos Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
  • Brentford - Manchester United 4-0 (4-0)

- Se på meg når jeg snakker til deg, sier Jamie Redknapp bestemt til Gary Neville.

Sitatet er hentet fra en tv-seanse der de to Sky Sports-ekspertene havnet i en voldsom diskusjon i etterkant av Manchester United ydmykende 4-0-tap for Brentford lørdag kveld.

Som mange United-supportere, skylder Neville på Uniteds omdiskuterte eiere.

- Joel Glazer må komme seg på et fly i morgen, komme seg til Manchester, og fortelle alle hva i helvete hans plan med denne fotballklubben er. Hva er det han gjør?

Sky Sport's pundit Gary Neville (right) and Jamie Redknapp after the Premier League match at the Gtech Community Stadium, Brentford. Picture date: Saturday August 13, 2022.
Sky Sport's pundit Gary Neville (right) and Jamie Redknapp after the Premier League match at the Gtech Community Stadium, Brentford. Picture date: Saturday August 13, 2022. Vis mer

Den kjøpte imidlertid ikke Redknapp, som kontret til sin kollega:

- Du kan ikke skylde på eierne når spillerne opptrer på den måten, sier Redknapp, før diskusjonen tas opp et par hakk.

- Når en business feiler og ikke presterer er det eierne sitt ansvar. Det er virkelig så enkelt, sier Neville i frustrasjon.

- Klubben er råtten, la han til litt seinere.

Se hele seansen under!

- Trenger nye spillere

Redknapp påpeker at Glazar-familien har brukt flere milliarder på investeringer i klubben, men skal man tro Erik ten Hag sine ord etter gårsdagens fadese, er ikke spillerne i nærheten av det nivået nederlenderen skulle ønske.

- Du har sagt mange ganger at du ønsker nye spillere, men etter å ha sett dagens kamp, kanskje de ikke vil komme til Manchester United? spør Sky Sports sin reporter.

- Vi trenger nye spillere, kvalitetsspillere. Vi jobber med det, og vil gjøre alt for å overbevise dem til å komme, svarer den ferske United-manageren.

I HARDT VÆR: Manchester Uniteds nye manager har fått en blytung start på sesongen. Foto: Pa
I HARDT VÆR: Manchester Uniteds nye manager har fått en blytung start på sesongen. Foto: Pa Vis mer

I tillegg kommer han med et lite stikk til sine egne spillere.

- De første 35 minuttene slipper man inn fire mål. Det er umulig. Laget må ta ansvaret. Jeg føler virkelig med fansen, de gjorde alt for å støtte oss og vi skuffet dem.

Etter to serierunder ligger United på sisteplass i Premier League. Ifølge Opta har ikke det skjedd siden 1992, altså for 30 år siden.

Flere reagerer

Reaksjonene etter gårsdagens sjokkresultat har ikke latt vente på seg, og mange spør seg hvordan United har endt opp i den fatningen klubben og laget er i for øyeblikket.

Journalist i United.no, Eivind Holt, er en av dem.

- Meningsløst å analysere dette. Alt håp ble lagt i ten Hag-kurven. Han skulle være frelseren. Sommeren og sesongstarten har vist hvor ille det står til. Problemet er at eierne ikke involverer seg før de ringer i mars og lurer på om det blir Champions League på Old Trafford igjen, skriver Holt på Twitter.

SNYTT: Haaland kunne fått en drømmestart på Etihad, men ble fratatt en gigamulighet. Reporter: Bjørge Dahle Johansen. Video: Birthe Skingen / Rødt Kort Vis mer

Lars Tjernås, fotballekspert i Viaplay, tok også til Twitter etter gårsdagens kamp.

- All ære til Brentford. Terningkast 6. Manchester United- et laveste nivå jeg ikke trodde var mulig. Så mange spørsmål, så mange problemer. ten Hag må finne lynraske svar før Liverpool kommer.

Tjernås sikter til storoppgjøret mandag 22. august, når Liverpool kommer på besøk til Old Trafford.

Premier League-tabellen

Manchester C.22006-06
Arsenal22006-26
Brentford21106-24
Newcastle21102-04
Leeds21104-34
Brighton21102-14
Tottenham11004-13
Chelsea11001-03
Aston Villa21012-33
Bournemouth21012-43
Fulham20202-22
Liverpool10102-21
Wolverhampton20111-21
Leicester20114-61
Southampton20113-61
Everton20021-30
Crystal Palace10010-20
Nottingham Forest10010-20
West Ham10010-20
Manchester U.20021-60

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer