Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ekstatisk Riise: - Jeg elsker dere

Spillselskap dropper reklamefilmer.

(Dagbladet): Spillselskapet Betsson har bestemt seg for å droppe reklamefilmer med John Arne Riise (35). Dermed er alle bindinger til spillselskapet borte, og veien ligger åpen for en signering med Aalesund.

- Jeg elsker dere og vil for alltid være takknemlig for at dere realiserer min store drøm! Dere er fantastiske, skriver Riise på Twitter fredag formiddag.

35-åringen vil trolig bli presentert på Color Line Stadion i kveld. Der tar Aalesund imot Stabæk i første runde av Tippeligaen.

Sa opp jobben Riise har allerede vært inne til medisinsk sjekk. Forhandlingene med Aalesund kom for alvor i gang denne uka. Riise sa opp sin rolle som ambassadør for spillselskapet. Det er i direkte konkurranse med Norsk Tipping, samarbeidspartneren til Norges Fotballforbund.

Men det viste seg at spillselskapet satt på reklamefilmer av Riise som de hadde tenkt å bruke. Dermed ble koblingen fortsatt for sterk for fotballforbundet.

I en pressemelding skriver nå spillselskapet:

- Vår solidaritet ligger hos John Arne Riise, klubben og alle tilhengere av norsk fotball. Derfor har vi i Betsson bestemt oss for frivillig å fjerne de framtidige TV-reklamene og andre markedskampanjer som omfatter John Arne Riise. På denne måten kan John Arne Riise nå fritt signere for Aalesund.

Ikke aktuell i kveld Riise er uansett ikke aktuell for spill i kveld, da overgangspapirene eventuelt vil være i orden for seint.

I et blogginnlegg fredag skriver den tidligere Liverpool- og Roma-spilleren:

- De (spillselskapet) har gjort alt for å gi meg den drømmeavslutningen som jeg hadde håpet på. De har avlyst så mange eventer som allerede var planlagt. Betsson og Aalesund sin tålmodighet er grunnen til at dette går i orden. Den andre parten (NFF, NTF og NT) har gjort alt motsatt! Jeg vil også takke NISO for fantastisk støtte gjennom denne prosessen.

PS: Aalesund oppfordrer fredag ettermiddag folk til å kjøpe billetter til kveldens kamp online, slik at det ikke blir kaos i billettlukene.