Pogba hylles etter kjempekamp:

- Ekstra dimensjon

Paul Pogba har vært kraftig kritisert denne sesongen, 1. nyttårsdag slo han kraftig tilbake mot Aston Villa - i en ny rolle.

BLODIG: Paul Pogba tørker blod av leppa under kampen mot Aston Villa 1. nyttårsdag.
BLODIG: Paul Pogba tørker blod av leppa under kampen mot Aston Villa 1. nyttårsdag. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
  • Manchester United - Aston Villa 2-1

Franskmannen startet med utgangsposisjon som venstrekant, men vandret mye fritt, og involverte seg i spillet.

I 1. omgang var han spilleren på banen med flest berøringer på ballen, pasninger, og den som vant flest dueller. Det var også han som vant ballen, og satte i gang angrepet som førte til 1-0 etter en heading av Anthony Martial.

- Han var absolutt overalt, han har vært helt enorm, roste Erik Thorstvedt i TV 2s studio.

- Pogbas pasninger gir Manchester United en ekstra dimensjon, skriver fotballkommentator hos The Times Henry Winter.

Etter pause fortsatte han å imponere, og det var også Pogba som skaffet straffen som Bruno Fernandes satte i mål til 2-1.

Enn om den var noe billig, reprisen viste at Pogba snublet i eget ben. Men VAR ba ikke dommer om å gå ut å se situasjonen på nytt.

I 1. omgang så han derimot ut til å bli snytt for straffe, da Tyrone Mings plantet albuen i ansiktet på ham på en corner.

Det har vært en varierende sesong for Pogba hittil, hvor han har vært inn og ut av Ole Gunnar Solskjærs startoppstilling, i tillegg til å ha mistet flere kamper med skade.

I starten av desember ble det meldt at Manchester United ønsket å kvitte seg med ham, og Pogbas agent Mino Raiola sa at det var slutt for franskmannen i Manchester United.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer