- Ekstra gøy at det er O\'Shea som får kjørt seg

Moa imponerte i debuten.

ULLEVAAL (Dagbladet.no): Norge - Irland 1-1.

 I en halvtime i første omgang så førstegangsgutt Mohammed Abdellaoue ut som et spissfunn for Åge Hareides landslag.

Spesielt de to gangene Manchester United-stopper John O\'Shea ble lurt opp i store vanskeligheter, var det bare avslutningen i siste øyeblikk som skilte en sterk debut fra en sånn man bare drømmer om.

- Det var nesten begge ganger der, men jeg skulle jo gjerne scoret, sier Moa til Dagbladet.no.

Ekstra gøy mot United-stopperen

Spesielt da spissen dro av O\'Shea med et ett-berørings-medtak etter bare ti minutter var det moro å se VIF-spissen.

En totalt utspilt ire forsvant ut mot VG-svingen, men dessverre ble lobben Abdellaoue forsøkte over målvakt Shay Given litt for ufølsom.

- Smaker det litt ekstra at det er John O\'Shea som får kjørt seg litt?

SJANSER: Moa syntes det var gøy å lure United-spiller John O\'Shea. Men her står Newcastle-keeper Shay Given i veien for den norske debutanten. Foto: Eirik Helland Urke
SJANSER: Moa syntes det var gøy å lure United-spiller John O\'Shea. Men her står Newcastle-keeper Shay Given i veien for den norske debutanten. Foto: Eirik Helland Urke Vis mer

- Så klart, og hadde det blitt goal på den første der hadde det vært ekstra morsomt, gliser spissen til Dagbladet.no.

Fikk skryt av alle

Den siste timen gjorde fossregnet det tøft for alle utpå Ullevaal-matta, også Moa. Men Vålerenga-spissen føler han klarte seg bra også i andre omgang.

Og for en kar som har gått fra 2.-divisjonsspill for Skeid til landslaget på åtte måneder, er det stort å spille med flagget på brystet.

- Jeg er stolt. Det er en ære å stå der ute og høre nasjonalsangen., sier 23-åringen, som fikk skryt av de fleste etter landslagsdebuten.

- Moa kommer inn som en ung gutt og gjør sakene sine bra. Vi kommer til å se mer av ham framover, spår kaptein Brede Hangeland.

- Det er selvfølgelig hyggelig å høre. Jeg håper på flere sjanser, men det eneste jeg kan gjøre nå er å overbevise på Vålerenga, sier Moa selv.

- Ekstra gøy at det er O\'Shea som får kjørt seg