Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ekstra mann mot Carew

Inter vurderer å bruke tre midtstoppere for å få has på John Carew i kveldens Champions League-oppgjør.

- Jeg hører mye snakk om tre midtstoppere. Det virker som de frykter Johns størrelse, og er villige til å sette enda en mann i forsvar for å demme opp, sier Moses Dominguez i den spanske avisa Levante til Dagbladet.no.

I går ble det spekulert kraftig i om Inter-trener Hector Cuper ville sette inn Marco Materazzi (193 cm) for den mindre og mer tekniske Ivan Cordoba.

- Nå snakker mann om at italienerne vil bruke både de to og Fabio Cannavaro bak, forteller Dominguez.

Det er likevel umulig å spå noe på forhånd. Cuper er kjent for å holde kortene tett intill brystet, og vil neppe avsløre noen taktiske endringer før laget offentliggjøres.

- Dette blir en viktig kamp, også for han personlig. Jeg tror nok Cuper er ivrig etter å slå gamleklubben, forteller Moses Dominguez om trener Cuper, som i sin tid hentet John Carew fra Rosenborg.

Med 13 poeng opp til lederen Real Madrid, har Valencia-fansen gitt opp håpet om seriegull denne sesongen. Suksess i Champions League er dermed svært viktig.

- Laget må overbevise fansen om at de fortsatt kan spille god fotball. Carews to scoringer mot Arsenal i den avgjørende gruppespill-kampen gjorde godt, men supporterne krever suksess også må Inter.

  • Følg Inter - Valencia og Juventus - Barcelona direkte her fra kl. 20.45 i kveld.
MØTES IGJEN? John Carew kan igjen få stopperkjempen Marco Materazzi som oppasser når Valencia møter Inter i kveld. Her fra lagenes UEFA-cupmøte i fjor.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media