Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Larvik i økonomisk trøbbel

Ekstraordinært styremøte i Larvik. Må skaffe tre millioner på to uker

Larvik Håndballklubb sliter økonomisk og må skaffe tre millioner kroner på to uker.

I FARE: Larvik må skaffe tre millioner på to uker. Her representert ved Thea Mørk. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
I FARE: Larvik må skaffe tre millioner på to uker. Her representert ved Thea Mørk. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Klubben la mandag kveld ut informasjon om den økonomiske situasjonen i klubben, noe som ikke var lystig lesning.

Kort fortalt trenger klubben tre millioner kroner på to uker. Dette skal forsøkes løst ved å selge 300 «Larvikpakker», som gir sesongkort til hjemmekampene, kick off, sponsortreff og foredrag.

«Klubben har behov for tre millioner kroner i kortsiktig likviditetstilførsel og har per 19. april ikke midler til å dekke fordringer som forfaller i løpet av april, heller ikke lønn til ansatte. Salg av 300 «Larvikpakker» vil dekke dette», skriver klubben.

«Kravet om positiv egenkapital ved utløpet av 2018 har ved flere anledninger blitt drøftet med Norges Håndballforbund, men synes absolutt» står det videre.

Dersom Larvik ikke møter dette kravet nektes klubben elitelisens og flyttes ned en divisjon.

«Styret og administrasjonen har vurdert et eventuelt nedrykk som uforenlig med videre drift av klubben», skriver klubben videre.

Larvik Håndballklubb innkaller nå til ekstraordinært styremøte der det vil bli orientert om status i arbeidet med å skape økonomisk grunnlag for å videreføre klubben. Styret vil også her gi sine anbefalinger ut fra status på årsmøtetidspunktet.

«På bakgrunn av denne orienteringen kan årsmøtet ta stilling til klubbens videre fremtid, herunder forslaget om begjæring av oppbud».

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!