- Ekstremt positive samtaler

Capello nærmer seg England-jobben.

(Dagbladet.no): José Mourinho var den aller heteste kandidaten, men har selv sagt at han ikke er aktuell. Nå nærmer Fabio Capello seg kanskje den mest utfordrende jobben i fotballen.

Den særdeles meritterte italieneren har i dag vært i London for samtaler om jobben med FA-representantene sir Trevor Brooking og Brian Barwick, skriver Skysports.

FAs kommunikasjonsdirektør, Adrian Bevington, beskriver samtalene på følgende utvetydeige måte:

- Jeg er glad for å kunne si samtalene var ekstremt positive og uten problemer. Capello reiser hjem til Italia for å holde an avtale, men samtalene vil fortsette med hans representanter, fortsetter Bvington.

Stor støtte

I går ga Arséne Wenger og Gianfranco Zola Capellos kandidatur sin støtte.

I dag er det Chelsea-og England-stjernen Frank Lampard som tar bladet fra munnen.

- Capello er en vinner som har hatt stor suksess overalt hvor han har vært. Jeg vet ærlig talt ingenting om hvem som blir ny England-sjef, men Capello har definitivt en personlighet som ville passet bra for dette landslaget, sier Lampard.

I LONDON: Fabio Capello reiser fra London etter samtaler med FA om England-jobben. Samtalene skal ha vært svært positive. Foto: AP
I LONDON: Fabio Capello reiser fra London etter samtaler med FA om England-jobben. Samtalene skal ha vært svært positive. Foto: AP Vis mer

61-årige Capello har hatt enorm suksess som manager for AC Milan, Juventus, Roma og Real Madrid.

<B>STØTTER CAPELLO:</B> Frank Lampard sier Capello vil passe bra som England-manager.