Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Ekte menn bruker ikke plagg som dette

Sir Alex tillater ikke United-spillerne å bruke halsvarmere.

I Manchester United vil ikke manager Alex Ferguson se sine spillere bruke antrekket, som enkelte omtaler som lite mandig. Foto: Scanpix
I Manchester United vil ikke manager Alex Ferguson se sine spillere bruke antrekket, som enkelte omtaler som lite mandig. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

England opplever en kald desember og mange stjerner i Premier League løper rundt med halsvarmere, såkalte «snoods». Carlos Tevez (Manchester City) og Samir Nasri (Arsenal) er bare to av dem som bruker «hals» i kulden som har rammet balløya. I Manchester United vil ikke manager Alex Ferguson se sine spillere bruke antrekket, som enkelte omtaler som lite mandig.

Ifølge britisk presse har Ferguson sagt at «ekte menn ikke bruker plagg som dette». — Dere kommer ikke til å se en United-spiller bære en «snood», twitrer midtstopperen Rio Ferdinand. Arsenal-manager Arsène Wenger er av en litt annen oppfatning. — Jeg får råd fra den medisinske staben. Vi hadde spillere med nakkeproblemer foran Aston Villa-kampen i Nasri og (Marouane) Chamakh. På grunn av medisinske årsaker lot vi dem bruke plagget, sier franskmannen. (NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!