MMA

Ektemannens nazi-tatovering får fansen til å rase

Donny Aron, ektemannen og treneren til MMA-stjerna Andrea Lee, er i hardt vær.

TAR EKTEMANNEN I FORSVAR: MMA-stjerna Andrea Lee. Foto: EPA/MARIO RUIZ
TAR EKTEMANNEN I FORSVAR: MMA-stjerna Andrea Lee. Foto: EPA/MARIO RUIZ Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MMA – eller Mixed Martial Arts – er en av de raskest voksende idrettene i verden. Det er en kampsport som bruker teknikker fra boksing, jiu-jitsu, Muay Thai, bryting og judo. Av norske talentfulle utøvere finner vi blant andre Jack Hermansson og Emil Meek.

I USA er det tilstander vi kan kalle hysteri rundt sporten. Den er uhyre populær, og utøverne har superstjernestatus.

Blant dem er Andrea Lee (29). Hun vant sin forrige kamp, mot Veronica Macedo, på poeng. Privat er hun gift med MMA-treneren Donny Aron. Det er ektemannens tatoveringer som nå sender sjokkbølger blant fansen.

Kontroversiell

På sosiale medier har nemlig Lee postet et bilde av ekteparet, der man kan se et hakekors som en del av Arons tatovering på underarmen. Bildet er seinere croppet og lagt ut på nytt slik at man ikke ser tatoveringen, men bildet går like fullt sin gang i sosiale medier.

Fansen rakk å tenke sitt, og MMA-stjerna rykket raskt ut på Twitter.

– Feilene han har gjort som ung, representerer ikke den han er i dag. Han er en mann som elsker og respekterer alle, skriver Lee.

Ifølge New York Post sier Aron at han vil få den fjernet om det er mulig. Han skal ha tatt tatoveringen under et fengselsopphold.

Beklaget

Da kritikken først startet, var Lee dårlig i håndteringen av den, skriver New York Post. Derfor beklager hun også dette i den lange Twitter-posten.

Ektemannens nazi-tatovering får fansen til å rase

– Uttalelsene var gjort for å forsvare mannen min, ikke tatoveringen. Jeg er virkelig lei meg for at jeg reagerte slik.

Hun skriver videre:

– Da vi ble sammen, reagerte jeg også på tatoveringene, men han forklarte at det var en feil og at han er forandret. Jo mer jeg lærte ham å kjenne som person, jo mindre tenkte jeg på tatoveringene.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer