Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ektepar til sykeshus etter fotball-krangel

KAIRO (NTB-AFP): Et ektepar i Kairo måtte i går legges inn på sykehus, etter at de røk opp i en kraftig krangel under tippekampen på TV. Kampen endte nemlig 0-0, og den oppbrakte ektemannen sa til sin kone at hans favorittlag Zamalek burde ha vunnet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kona, som er en ivrig tilhenger av Zamaleks kampmotstandere Ahli, begynte å skjelle ham ut inntil mannen ble så oppbrakt at han han kastet en blomstervase mot henne. Hun skrek så høyt at hennes bror, som bor i leiligheten ved siden av, kom styrtende inn og ga mannen en solid knockout.

En annen nabo kjørte paret til sykehus, der det ble konstatert at kvinnen hadde pådratt seg hjernerystelse, mens mannen hadde fått sår og hevelser i ansiktet. Tilhengere av de to store fotballklubbene i Egypt blir vanligvis holdt på atskilte sider av banen under kampene seg i mellom, men slike skiller er naturlig nok vanskelige å etablere rundt om i private hjem.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!