Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ekteskapet redder ikke Tiger

Rusten og nygift golfstjerne.

Tiger Woods var torsdag tilbake på golfbanen for første gang siden han giftet seg med Elin Nordregren i høst, men slet med å få spillet til å stemme.

Amerikaneren gikk første runde i USA-tourmesterskapet på 72 slag, inkludert tre bogeyer på de siste ni hullene. Det holdt bare til en delt 19. plass, fem slag bak ledertrioen Darren Clarke, Jay Haas og Jerry Kelly.

- Jeg er litt rusten, ingen tvil om det, innrømmet Woods.

- Jeg gjorde noen mentale feilvurderinger med hensyn til plassering av ballen og derfor ble det noen bogeyer. Det var tøft hele dagen, vinden blåste og de siste fire hullene var vanskelige, sa den amerikanske stjernen.

Vijay Singh fra Fiji kjemper om å tangere rekorden med 10 turneringsseirer på en sesong. Verdenseneren er så absolutt med i tetstriden i Atlanta etter at han gikk førsterunden på 69 slag. Dermed er han tok bak lederne på en delt 6. plass.

- Det var en vanskelig dag. Jeg måtte konsentrere meg hardt for å ikke glippe for langt bak. Det klarte jeg, og det er fortsatt tre dager igjen, sa Singh, som sist helg satte inntjeningsrekord da han passerte 10 millioner dollar.

- Jeg begynner nok å bli litt mentalt sliten, men fysisk er jeg fortsatt bra, sa han.

Kampen om seier i sesongavslutningen blir uten tvil tøff. Nordirske Darren Clarke øyner sin siste sjanse til å ta en seier denne sesongen. Men han kan bli stående uten seier for første gang siden 1997.

- Jeg har hatt et fryktelig år. Vi spiller alle for å vinne, men jeg har ikke klart det. Fryktelig frustrerende, sa Clarke.

(NTB-AFP)

TILBAKE:</B> Tiger Woods er ikke i slag etter bryllupet med sin svenske Elin.
HVETEBRØDSDAGER:</B> Karibia-ferien med kona har ikke forbedret golfspillet.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media