El Clásico samme helg som Suárez er tilbake: - Ingen tilfeldighet

«Gambling» å la ham spille.

CLÁSICO-KLAR: Luis Suárez vil ha sonet ferdig sin straff den 26. oktober. Samme dag spilles El Clásico mellom Barcelona og Real Madrid. Foto: EPA/FC BARCELONA/NTB SCANPIX
CLÁSICO-KLAR: Luis Suárez vil ha sonet ferdig sin straff den 26. oktober. Samme dag spilles El Clásico mellom Barcelona og Real Madrid. Foto: EPA/FC BARCELONA/NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Noen ganger kan det virke som om det er en usynlig hånd som styrer begivenhetens gang. Enkelte kaller det skjebne, mens andre snakker om tilfeldigheter.

Uansett hva som måtte være årsaken er det tydelig at den 26. oktober nå har blitt en dag det er verdt å merke seg.

100 prosent tilfeldig De fleste Barcelona-supporterne hadde nok allerede en rød ring rundt denne helga. Dagen før oppheves nemlig Luis Suárez' karantene og uruguayaneren kan spille sin første kamp for «Blaugrana».

Men den røde ringen har nok nå fått selskap av både kryss og ringer i alle regnbuens farger. 26. oktober er nemlig også datoen for årets første El Clásico.

Kampprogrammet for La Liga ble i dag presentert, og skal per definisjon være 100 prosent tilfeldig utvalgt. Ifølge Petter Veland er så ikke tilfelle.

- Det er ingen tilfeldighet. De har aldri bekreftet det offisielt, men alle troverdige spanske journalister sier at akkurat El Clásico er unntatt dette. De har nok satt opp kampen med tanke på at alle stjernene skal være tilgjengelige for å få så mange tilskuere og så mye blest som mulig, sier han til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer