Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

El Fakiri avsluttet med scoring

Hassan El Fakiri avsluttet sitt Lyn-opphold med scoring. I tillegg var han banens beste mot Strømsgodset.

Dette var El Fakiris 13. kamp for Lyn denne sesongen, og hans siste før han vender tilbake til Monaco. Da passet det bra med scoring, hans første nettkjenning denne sesongen.

Fire minutter før full tid sto det 2-2. Hassan El Fakiri var fint med på en retur fra Strømsgodset-keeper Thomas Solvoll, og 24-åringen hadde gitt Lyn en perfekt avskjedsgave.

Gleden spolert

Dessverre ble gleden spolert av Vidar Evensens utligning to minutter på overtid. Et perfekt frispark fra David Hanssen havnet på pannebrasken til Evensen, og dermed endte det 3-3.

Lyn var best og hadde flest sjanser. Hassan El Fakiri og Runar Berg styrte midtbanen, og særlig El Fakiri satte press på et vaklevorent Strømsgodset-forsvar.

Likevel var det hjemmelaget som ledet 2-1 ved pause. Espen Haug sendte Lyn i ledelsen etter nok en keepertabbe av Thomas Solvoll. Et selvmål av Lyn og scoring av Jostein Flo hadde imidlertid snudd kampen.

- Burde vunnet

Strømsgodset-trener Arne Dokken mente hjemmelaget burde halt seieren i land.

- Vi bør klare tre poeng når vi leder hjemme. Men vi må bli flinkere til å unngå personlige feil, sier Dokken, kanskje særlig med tanke på keeper Thomas Solvolls feilberegning på Lyns første mål.

Johan Gudmundsson fortsetter å score for Lyn. Søndag ordnet han 2-2, og dermed er islendingen oppe i seks mål så langt.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media