Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

El Fakiri drømmer om Barcelona

Visste du at Barcelona er Hassan El Fakiris drømmeklubb? Les hva Hassan svarte på spørsmål om Brann, damene i Bergen, Monaco og landslagsframtida da han møtte leserne :på nettet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hassan El Fakiri har blitt Monaco-proff på rekordtid. Allerede før han debuterte for Brann i Tippeligaen skrev han under 5-årskontrakt for fyrstedømmets fotballstolthet. Årene i Monaco sikrer store mengder franske franc inn på 22-åringens konto.

- Hvis jeg er smart med pengeinvesteringene så er jeg sikret for framtida, sier Hassan El Fakiri.

Penger er ikke hovedgrunnen til at El Fakiri blir lagkamerat med John Arne Riise i Monaco.

- Jeg drar til Monaco for å bli en bedre fotballspiller. Klubben har utviklet en rekke gode spillere. Penger er viktig, men langtfra det viktigste. Monaco tør å satse på unge spillere, og det var viktig for meg.

Men på det norske landslaget får vi neppe se El Fakiri i framtida. El Fakiri er født i Marokko og kunne tenke seg å spille for hjemlandet hvis det kommer en forespørsel.

- Jeg er født der og har familie derfra. Derfor er det naturlig for meg å velge Marokko.

MØT HASSAN: Stortalentet Hassan El Fakiri har sagt at han ønsker å spille for det Marokkanske landslaget. Nå kan du møte ham på nettet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!