El Fakiri feiret landslagsuttaket med storspill for Monaco

Landslagsuttatte Hassan El Fakiri spilte hele kampen da Monaco banket Lyon. Men til helga er det trolig på benken igjen.

Den tidligere Lyn-, Brann- og Rosenborg-spilleren fikk tillit fra start da Monaco tok seg til kvartfinalen i den franske cupen i går kveld. Men 26-åringen, som sliter med lite spilletid, tror ikke på plass i startelleveren til lørdagens seriekamp mot Lille.

- Jeg har et lite håp. Men jeg tror ikke treneren vil forandre på laget som spilte sist, sier Hassan til Dagbladet.

El Fakiri fikk mandag plass i Åge Hareides tropp til neste ukes landskamp mot Nord-Irland, der han kan få sin debut. I går spilte han på høyre midtbane, og ikke på høyreback der han er blitt mest brukt i den franske toppklubben.

- Jeg regner med at jeg er tatt ut som høyre back på landslaget siden det er der jeg har spilt de siste åra. Men jeg har ikke hørt noe fra landslagsledelsen, sier Hassan som i Norge gjorde suksess på den sentrale midtbanen. Monacos Fernando Morientes ble gårsdagens store mann med tre mål.

- Det var en imponerende seier. Lyon spilte med fullt lag, mens vi hadde et par av de faste ute. Ekstra deilig å slå Lyon etter at de hadde vært breiale i pressen før kampen, forteller Hassan til Dagbladet.

STORSPILTE: Hassan El Fakiri.