Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

El Fakiri i ligatoppen

Hassan El Fakiri spilte hele kampen da Moncao gikk til topps i fransk 1. divisjon.

2-1-seieren over Nantes satt riktignok langt inne. Gjestene ledet ved pause etter et mål av Florin Bratu, men svenske Pontus Farnerud utlignet. I nest siste minutt avgjorde Mohamed Kallon på straffespark etter at han selv ble ulovlig hindret.

- Slik er fotball, smilte Monaco-trener Didier Deschamps etter å ha sett Nantes spille den beste fotballen og skape de største sjansene uten å ha noe igjen for det.

Etter sju serierunder er Monaco ett poeng foran tittelforsvarer Lyon, som i går vant 2-0 borte mot Toulouse.

Det ble en tung kveld for Bjørn Tore Kvarme og hans lagkamerater i Bastia, som tapte hele 1-4 hjemme for Bordeaux. Kvarme spilte hele kampen og pådro seg gult kort.

Bastia tok ledelsen ved Frederic Nee, men tre raske mål for gjestene før pause vendte kampen. Bastia fikk sitt første serietap og er nå fire poeng bak serieleder Monaco.

Riktig ille står det til med Paris Saint-Germain, som etter 2-2 mot Lens har bare to lag bak seg på tabellen. PSG har fortsatt ikke vunnet denne sesongen.

(.NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media