El Fakiri må gi seg i Brann

Rammes av kuttene i klubben.

Trondheim  20140427.
Eliteserien i fotball 2014: RBK-Brann (5-2). Rosenborg møter SK Brann på Lerkendal. Hassan El Fakiri (tv) i duell med Alexander Søderlund under eliteseriekampen mellom Rosenborg og Brann søndag kveld på Lerkendal stadion.
Foto: Ned Alley / NTB scanpix
Trondheim 20140427. Eliteserien i fotball 2014: RBK-Brann (5-2). Rosenborg møter SK Brann på Lerkendal. Hassan El Fakiri (tv) i duell med Alexander Søderlund under eliteseriekampen mellom Rosenborg og Brann søndag kveld på Lerkendal stadion. Foto: Ned Alley / NTB scanpixVis mer

Brann må spare penger. Det går utover spillende assistenttrener Hassan El Fakiri (37), som må forlate klubben etter sesongen.

Den tidligere landslagsspilleren ankom Bergen sommeren 2007. Siden den gang har El Fakiri spilt 149 eliteseriekamper for laget.

37-åringen har utegående kontrakt til nyttår. Sammen med Tomi Markovski, assistenttrener med ansvar for analyse, må begge forlate klubben på grunn av behov for kostnadskutt.

- Det skal kuttes i kostnader, og vi klarer ikke det uten at det går ut over trenerteamet rundt A-laget også. Hassan har vært med oss lenge, og vært viktig både som spiller og trener. Han har vært en ressurs for klubben, og de som nå får benytte seg av kunnskapen han er heldige, sier daglig leder Ronald Bruun-Hanssen til Branns nettside.

(NTB)