Elabdellaoui forlater Manchester City

Har signert for tyske Eintracht Braunschweig.

SIGNERTE FOR NY KLUBB: Norges Omar Elabdellaoui fra EM-kvalifiseringskampen mellom Norge og Island. Nå har U21-spilleren signert for nyopprykkede Eintracht Braunschweig. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
SIGNERTE FOR NY KLUBB: Norges Omar Elabdellaoui fra EM-kvalifiseringskampen mellom Norge og Island. Nå har U21-spilleren signert for nyopprykkede Eintracht Braunschweig. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den norske U21-landslagsspilleren Omar Elabdellaoui har signert kontrakt med den tyske klubben Eintracht Braunschweig.

- Jeg kan nå fortelle at Eintracht Braunschwig har benyttet seg av muligheten til å kjøpe meg, og jeg har signert en 2-årskontrakt med Eintracht Braunschweig:), skriver Ebdalloui på sin twitterkonto i dag.

- Jeg har hatt seks fantastiske år i Manchester City. Jeg har lært masse, hatt noen utrolige opplevelser og fått venner for livet. Jeg vil takke alle i klubben, alle trenere, det medisinske apparatet og spillerne. Nå ser jeg frem til et nytt kapittel i min karriere med Eintracht. Det vil bli en stor sesong for meg og klubben neste år. Nå begynner den harde jobben igjen, fortsatte han.

Elabdellaoui dro til England som 16-åring for å trene med Manchester Citys ungdomsakademi.

- Han har en stor fremtid foran seg. Selvsagt har han ting han må forbedre, men han er villig til å jobbe med det, sa Scott Sellars, trener for City-akademiet til TV 2 Sporten om Elabdellaoui i 2010.

21-åringen hadde kontrakt med Manchester City fram til 2014, men fikk aldri fikk spille for førstelaget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer