Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Premier League:

Elabdellaoui klar for Hull

Blir lagkamerat med Diomande og Henriksen.

TIL ENGLAND: Omar Elabdellaoui er klar for Hull og England. Det dreier seg først og fremst om en utlånsavtale. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
TIL ENGLAND: Omar Elabdellaoui er klar for Hull og England. Det dreier seg først og fremst om en utlånsavtale. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer

Olympiakos bekreftet fredag formiddag at Omar Elabdellaoui lånes ut til Premier League-klubben Hull.

Noen ytterligere detaljer rundt utlånsavtalen er ikke nevnt i meldingen på nettstedet til den greske fotballklubben.

Elabdellaoui blir den tredje nordmannen i Hull. Adama Diomande og Markus Henriksen er også i den engelske klubben som ligger på 18.-plass i Premier League.

Oslo-gutten kan debutere for Hull mot serieleder Chelsea førstkommende søndag. På fredagens pressekonferanse fikk Hull-manager Marco Silva spørsmål om Elabdellaoui kan bli spilleklar i tide.

- Vi får se. Vi må håndtere papirene raskt, sa Silva, ifølge BBC Humberside.

Elabdellaoui gikk fra Skeid til Manchester City i ung alder og har siden vært innom en rekke klubber. Utlån i Strømsgodset og Feyenoord ble etterfulgt av et opphold i tyske Eintracht Braunschweig, en overgang som ble gjort permanent i 2013.

Den norske landslagsbacken har spilt for Olympiakos siden 2014.

Fredag ble det også klart at Hull har solgt Jake Livermore til West Bromwich. 27-åringen har signert en avtale på fire og et halvt år med sin nye klubb.

Tidligere i januar har Hull hentet Oumar Niasse på lån fra Everton og signert Evandro fra Porto.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling