KAN GÅ GRATIS: Omar Elabdellaoui kan forlate Braunschweig gratis etter nedrykket fra Bundesliga. Nå kobles han til Schalke, som han her møter 22. mars i år. Foto: AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZ / NTB Scanpix
KAN GÅ GRATIS: Omar Elabdellaoui kan forlate Braunschweig gratis etter nedrykket fra Bundesliga. Nå kobles han til Schalke, som han her møter 22. mars i år. Foto: AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZ / NTB ScanpixVis mer

Elabdellaoui kobles til storklubben Schalke

Kan forlate Braunschweig gratis.

Etter nedrykket fra 1. Bundesliga, kan Omar Elabdellaoui finne seg ny klubb uten at Eintracht Braunschweig får penger for ham.

- Jeg har en klausul i kontrakten som gjør at jeg kan gå gratis ved nedrykk. Så situasjonen nå er at jeg er helt gratis og kan gå hvor jeg vil, forteller Elabdellaoui til Nettavisen.

Blant annet blir Schalke nevnt som mulig ny adresse for landslagsbacken.

- Braunschweig prøver å gjøre absolutt alt for at jeg skal bli her, men de vet jo selv at det blir vanskelig. Jeg har bevist i år at jeg er god nok for 1. Bundesliga, og de ønsker at jeg skal hjelpe de opp igjen, sier Oslo-gutten.

Elabdellaoui var i unge år tilknyttet Manchester City. Høyrebacken går gjerne tilbake til Premier League, men neppe i denne omgang.

- Jeg har lyst til å spille i England en gang i fremtiden, men jeg tror det er best å bli værende i Tyskland foreløpig. Jeg trives veldig godt her, sier Elabdellaoui til Nettavisen.

Han spilte 29 seriekamper og scoret ett mål for Eintracht Braunschweig denne sesongen.

(NTB)