Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Elabdellaoui stoppet Tevez på streken

Sterk Olympiakos-seier.

Omar Elabdellaoui reddet på streken da Carlos Tevez holdt på å gi Juventus ledelsen i onsdagens mesterligakamp. Til slutt kunne Olympiakos juble for seier.

Den norske landslagsbacken spilte hele kampen da Olympiakos tok sin annen storskalp på hjemmebane i gruppespillet. I åpningsrunden ble Atlético Madrid slått 3-2, og det greske laget ligger meget godt an i jakten på plass i cupspillet.

Pajtim Kasami ble matchvinner i det 35. minutt. Sveitseren scoret etter flott forarbeid av argentinske Alejandro Dominguez.

 TØFF DUELL:  Omar Elabdellaoui gikk seirende ut av duellen med Carlos Tevez. Foto: NTB Scanpix
TØFF DUELL: Omar Elabdellaoui gikk seirende ut av duellen med Carlos Tevez. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det var en fantastisk kveld, og jeg takker spillerne for deres fremragende prestasjon. Vi er virkelig et lag, og vi er ganske nær å kunne feire avansement, sa trener Michel.

- Vi jobbet virkelig hardt for de tre poengene. Dette gir oss selvtillit foran de gjenstående kampene, sa Kasami.

Juventus hadde den største sjansen i første omgang da Tevez kom til avslutning på et hjørnespark fra Andrea Pirlo i det 12. minutt. Ballen gikk forbi keeper, men på linjen sto Elabdellaoui og avverget scoring.

Tevez hadde ballen i nettet senere i omgangen, men han ble vinket av for offside.

I annen omgang skapte Juventus tre store sjanser til å utligne, men Olympiakos-keeper Roberto avverget hver gang. Han reddet alene med Alvaro Morata og Tevez, og deretter slo han et skudd fra Morata i stolpen og ut.

Olympiakos og Atlético Madrid har begge seks poeng halvveis i gruppespillet, mens Juventus og Malmö har tre hver. Alle seks kamper så langt i gruppe A har endt med hjemmeseier.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media