TIL GRESK STORKLUBB: Omar Elabdellaoui kan forlate Eintracht Braunschweig vederlagsfritt og er i ferd med å sikre seg en overgang til Hellas' største fotballklubb, Olympiakos. Foto: REUTERS / Fabrizio Bensch / NTB SCANPIX
TIL GRESK STORKLUBB: Omar Elabdellaoui kan forlate Eintracht Braunschweig vederlagsfritt og er i ferd med å sikre seg en overgang til Hellas' største fotballklubb, Olympiakos. Foto: REUTERS / Fabrizio Bensch / NTB SCANPIXVis mer

Elabdellaoui til medisinsk test i gresk storklubb

Går gratis fra bundesliga.

Omar Elabdellaoui nærmer seg en overgang til den greske storklubben Olympiakos. Ifølge VG er han i Aten for å gjennomgå en legesjekk.

Oslo-gutten rykket i vår ned fra 1. Bundesliga med Eintacht Braunschweig. En klausul i kontrakten med tyskerne sier at han vederlagsfritt kan finne seg en ny arbeidsgiver.

Neste stopp i karrieren ser ut til å bli mesterligagjengangeren Olympiakos. VG melder at Elabdellaoui kan komme til å skrive under for grekerne allerede tirsdag.

- Ja, det er noe jeg kan bekrefte. Vi er i samtaler nå, og de har tilbudt meg en stor kontrakt, sier Elabdellaoui til Nettavisen.

- Jeg har fått et inntrykk av at treneren her (Míchel) virkelig ønsker meg hit. Jeg har fått et veldig godt av klubben, men ingen ting er klart og alt kan fortsatt skje.

Olympiakos vant i vår den greske ligaen for fjerde året på rad.

(NTB)