KIDNAPPET: Olympiakos-spiller Alan Pulido har blitt kidnappet i Mexico. Foto: AFP PHOTO / Julio Cesar Aguilar Fuentes
KIDNAPPET: Olympiakos-spiller Alan Pulido har blitt kidnappet i Mexico. Foto: AFP PHOTO / Julio Cesar Aguilar FuentesVis mer

Elabdellaouis lagkompis kidnappet i Mexico: - Han forsvant plutselig i dag tidlig

Olympiakos-spillerens bror bekrefter den triste nyheten.

(Dagbladet): Olympiakos-spiller Alan Pulido har blitt kidnappet hjemme i Mexico. Det bekrefter landslagsspissens bror.

- Ja, det er sant. Han forsvant plutselig i dag tidlig og har vært savnet siden da, sier han til den meksikanske avisen Medio Tiempo.

Overfor ESPN bekrefter politiet i Mexico det samme.

- Det har vært mange telefoner fra Mexico, men vi kan ikke gi noen flere detaljer, sier politiet til ESPN.

Pulido er lagkompis med nordmannen Omar Elabdellaoui og har flere landskamper for Mexico. På seks landskamper har spissen scoret imponerende fire mål. Også i Olympiakos har han et fremragende scoringssnitt med fem mål på åtte kamper etter overgangen fra Levadikos i fjor.

Natt til søndag skjedde imidlertid det tragiske. Pulido ble kidnappet på en parkeringsplass i byen Ciudad Victoria i Mexico. 25-åringen satt i en bil med kjæresten etter å ha vært på en fest i byen da flere lastebiler omringet dem, skriver Medie Tiempo.

Seks maskerte mann skal ha tatt fotballspilleren med seg ved bruk av makt. Kjæresten ble etterlatt på parkeringsplassen av kidnapperne.

Pulido spilte sin foreløpig siste kamp for Olympiakos 10. april for Olympiakos. Han deltok også i VM i Brasil i 2014 for Mexico og er en meget god fotballspiller.

Kidnapperne har ifølge den meksikanske avisen foreløpig ikke tatt kontakt med Pulidos familie.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Lik Dagbladet Sport på Facebook

Meninger rett i innboksen! Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukas viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag.