Eldar Rønning dropper verdenscupen i Kuusamo

- Det er tatt blodprøver av Eldar.

IKKE I FORM: Eldar Rønning føler seg ikke i form og dropper kommende helgs verdenscupåpning i langrenn i finske Kuusamo. Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet
IKKE I FORM: Eldar Rønning føler seg ikke i form og dropper kommende helgs verdenscupåpning i langrenn i finske Kuusamo. Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Eldar Rønning føler seg ikke i form og dropper kommende helgs verdenscupåpning i langrenn i finske Kuusamo.

Skogn-løperen måtte nøye seg med en meget beskjeden 28.-plass på fredagens 15 kilometer i klassisk stil på Beitostølen. Etter den skuffende åpningen reiste veteranen hjem.

Tross skuffelsen på Beitostølen skulle Rønning etter planen gå både 15 kilometer klassisk og sprint i Kuusamo kommende helg, men det blir det ingenting av. Tirsdag besluttet trønderen å bli hjemme, melder NRK.

- Det er tatt blodprøver av Eldar. De svarene vi har fått til nå, har ikke påvist noe spesielt. Men Eldar føler seg slapp, og da er det ingen vits i å gå verdenscup, sier landslagstrener Trond Nystad til statskanalen.

Rønnings forfall åpner for at to nye løpere kan pakke bagen og reise til Kuusamo. Niklas Dyrhaug får sjansen på 15 kilometer klassisk, mens Emil Nyeng trolig tar Skogn-løperens plass på sprinten.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer