Eldar Rønning optimist etter 56. plass i prologen

- Det kjentes overraskende bra ut.

IKKE HELT I SLAG: Eldar Rønning ble nummer 56 i sprintprologen på Lillehammer i dag.Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet
IKKE HELT I SLAG: Eldar Rønning ble nummer 56 i sprintprologen på Lillehammer i dag.Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LILLEHAMMER (Dagbladet): Eldar Rønning ble nummer 56 i prologen på Lillehammer i dag, 11.61 sekunder bak vinneren Sergei Ustjugov. Det holdt selvfølgelig ikke til en plass i kvartfinalen, og dermed fikk han også en tung start på minitouren som avsluttes med en klassisk jaktstart søndag.

Det var likevel ikke det Eldar var mest opptatt av etter løpet.

- Det kjentes overraskende bra ut, egentlig. Det var ikke noe kraft i skyvene, men jeg syns det fungerte ganske bra likevel, sier han til Dagbladet etter løpet.

For i forkant av Lillehammer-rennene var han svært usikker på om han i det hele tatt var i stand til å gå. Kroppen har ikke spilt på lag i det hele tatt i sesongåpninga.

Eldar har lurt på om han har vært syk.

- Vi har tatt alle slags mulige tester uten å få et klart svar på hva som feiler meg. Jeg tror det må være et slags virus. Når jeg trener rolig, kjenner jeg lite til symptomene og pulsen er normal, men mellom øktene har jeg hodepine, er dårlig i magen og er generelt uopplagt, sa Rønning i går.

Etter å ha fått bekreftet bedre kroppslige svar i dag, er han nå optimistisk med tanke på de neste rennene.

- Ja, men vi får se hvordan det går utover, sier Rønning til Dagbladet.

Minitouren fortsetter med finaler i sprint fra klokka 13.30 i dag, og 10 og 5 kilometer fristil i morgen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer