Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Eldar Rønning ville forlate pressemøtet i protest

Mot Northug-spørsmål.

IRRITERT: Eldar Rønning ville forlate dagens pressemøte da han mente journalistene bare stilte spørsmål om vrakingen av Petter Northug. Foto: Heiko Junge / NTB Scanpix
IRRITERT: Eldar Rønning ville forlate dagens pressemøte da han mente journalistene bare stilte spørsmål om vrakingen av Petter Northug. Foto: Heiko Junge / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Eldar Rønning (31) var lei stadige spørsmål om Petter Northug og forlot fellesseansen under pressemøtet med laget til fredagens 15 kilometer i OL.

Tidligere i dag ble det klart at Northug vrakes til 15-kilometeren.

Foruten Rønning skal også Martin Johnsrud Sundby, Didrik Tønseth og Chris Jespersen gå fredagens renn.

- Det her gidder jeg ikke, sa Rønning og gikk etter at landslagstrener Trond Nystad og de uttatte løperne hadde fått flere spørsmål om Northug.

Ble stoppet Han gikk med raske skritt, men ble stoppet av journalistene før han kom seg ut av rommet. Etterpå ble han værende og stilte i flere intervjuer.

- Jeg blir litt oppgitt over at vi skal stå her og svare på en som ikke er her og som har hatt en frustrerende start på OL. Vi kunne godt få snakke om oss selv, og så kunne dere tatt det andre i går, mente Rønning.

Han gleder seg til å komme i gang i OL.

Spent og nervøs - Jeg er fryktelig spent og nervøs. Jeg kjenner det kribler. Kroppen fungerer, og det er kun opp til meg selv. Har jeg en god dag, kan jeg gå fort.

- Dette er rennet du har blinket deg ut?

- Helt klart. Dette er årets høydepunkt og mål. Jeg gleder meg veldig til det, sa Rønning til NTB.

(NTB)

Hele Norges coronakart