Elden: Dialogen er satt på vent

Politiets etterforskning av Gjert Ingebrigtsen stanser dialogen mellom forbundet og friidrettstreneren.

ETTERFORSKES: Gjert Ingebrigtsen er fortsatt under etterforskning fra politiet. Foto: Fredrik Hagen / NTB
ETTERFORSKES: Gjert Ingebrigtsen er fortsatt under etterforskning fra politiet. Foto: Fredrik Hagen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Politiets etterforskning av Gjert Ingebrigtsen gjør at dialogen mellom friidrettstreneren og forbundet foreløpig er stanset. Det skriver VG.

- Vi stilte saken med forbundet i bero da politiet startet etterforskning, og kommer tilbake til dette når etterforskningen er avsluttet, sier John Christian Elden til VG.

Det ble forrige måned satt i gang en dialog med friidrettsforbundet over akkrediteringsnekten som er påført Ingebrigtsen, som engasjerte Elden kort tid etter at han fikk nei til å følge Narve Gilje Nordås tett på stadion i flere av neste års internasjonale mesterskap.

Senere skrev sønnene Henrik, Filip og Jakob Ingebrigtsen en VG-kronikk der de anklaget faren for å ha «vært svært aggressiv og kontrollerende, og som har brukt fysisk vold og trusler som en del av sin oppdragelse».

TAR AV: Gamle klipp fra TV-serien «Team Ingebrigtsen» har fått nytt liv på sosiale medier. Video: Team Ingebrigtsen. Foto: NTB Vis mer

Gjert Ingebrigtsen har hele tiden avvist påstandene. Politiet mener likevel det er grunnlag for å innlede etterforskning.

Saken oppdateres!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer