Elden skal hjelpe «roteklubben»

Bistår Lørenskog med juridiske råd.

 HJELPER TIL:  John Christian Elden skal bistå Lørenskog og Svein-Erik Edvartsen. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
HJELPER TIL: John Christian Elden skal bistå Lørenskog og Svein-Erik Edvartsen. Foto: Thomas Rasmus Skaug / DagbladetVis mer

(Dagbladet): Lørenskog Ishockeyklubb har hatt en tøff oppkjøring fram mot sesongen som starter 15. september.

Klubben ble i mai ilagt en poengstraff på 20 minuspoeng, etter at de leverte lisensøknaden tre måneder for seint.

Klubben har også vært i konflikt med tidligere trener Knut Jørgen Stubdal. Han gikk til søksmål mot klubben etter å ha fått sparken i 2011. Der kom partene til enighet for to uker siden.

For å rydde opp i klubben ble Svein-Erik Edvartsen hentet inn som administrerende direktør.

Nå har han skaffet ishockeyklubben en anerkjent advokat som rådgiver.

Rådgiver
John Christian Elden skal bistå klubben med juridiske råd.

- Styreleder Stig Atle Johnsen og jeg er nå meget tilfreds med at han har takket ja til å bli med på laget til Lørenskog. Hans CV som advokat trenger ingen øvrig forklaring eller utdypelse herfra, sier Svein-Erik Edvartsen til klubbens hjemmeside.

Lørenskog har allerede anket poengstraffen en gang. Og til Dagbladet forteller Edvartsen at de fortsatt har et håp om å starte sesongen på lik linje med de andre klubbene.

- Poengstraffsaken vil snart formelt ligge på bordet til lovutvalget i Norges idrettsforbund, så får vi se hva som skjer etter at vi har fått en tilbakemelding derfra. Saken er neppe lagt død fra Lørenskog, sier Edvartsen.

Hamar-mannen er veldig godt fornøyd med å få Elden med på laget.

- Han er Norges beste advokat. At han har takket ja til å bistå Lørenskog til røverpris selv om Lørenskog ikke lever i Sherwoodskogen sier alt om hvor stor Elden er, sier Edvartsen.

 FORNØYD:  Svein-Erik Edvartsen (i midten) er veldig tilfreds med å få John Christian Elden med laget. Foto: Lørenskog ishockey.
FORNØYD: Svein-Erik Edvartsen (i midten) er veldig tilfreds med å få John Christian Elden med laget. Foto: Lørenskog ishockey. Vis mer