Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Elendig start for «Tutta» i British Open

Endte første dag fire over par.

SKJEVT UT: Suzann Pettersen fikk alt annet enn en god åpning på British Open da hun gikk fire slag over par. Foto: Jon Super / AP Photos / NTB Scanpix
SKJEVT UT: Suzann Pettersen fikk alt annet enn en god åpning på British Open da hun gikk fire slag over par. Foto: Jon Super / AP Photos / NTB Scanpix Vis mer

Suzann Pettersen fikk en dårlig start i British Open, som er årets siste majorturnering i golf. Hun brukte 76 slag på første runde.

Det så lovende ut da hun greide birdie på første hull, men deretter ble det bogey på 3., 5. og 8. hull. Halvveis var hun ett slag over par etter at det ble nye birdie på 9. hull.

En dobbeltbogey på 10. hull visket ut den oppturen umiddelbart. Med bogey også på 14. og 17. hull, med en birdie på 16. hull imellom, endte hun fire slag over par og er på delt 74.-plass etter første dag.

Marianne Skarpnord er beste norske etter første dag, men hun lå lenge an til bedre enn den 75-runden hun endte med.

Skarpnord startet på 10. hull og innledet med en bogey, men hun slo tilbake med birdie på 11. og 12. hull. En dobbeltbogey på 15. hull ødela mye, men takket være birdie på 18. hull var hun på par halvveis.

Bogey på 1., 3. og 6. hull sendte henne tre slag over par for dagen. Hun er på delt 55.-plass.

Sørkoreanerne Ryu So-yeon og Kang Hae-ji er i delt ledelse. De gikk begge den første runden på 70 slag, to under par. Det gir ledelse etter en dag med vanskelige vindforhold.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media