<strong>SEIER:</strong> Petter Eliassen vant Kaiser Maximilian Lauf i Seefeld lørdag. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
SEIER: Petter Eliassen vant Kaiser Maximilian Lauf i Seefeld lørdag. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer

Eliassen med ny seier i forkortet Kaiser Maximilian Lauf

Petter Eliassen tok sin annen seier i Ski Classics-rennet Kaiser Maximilian Lauf lørdag. Simen Østensen og Morten Eide Pedersen grep de øvrige pallplassene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

På grunn av snøkaoset som har rammet en stor del av Europa den siste tiden, ble rennet kuttet ned fra 60 til 40 kilometer. Eliassen fikk en luke mot slutten og var i mål på tiden 1.45.07,2.

Med det vant han 15,9 sekunder foran Østensen. 33-åringen gikk også til topps i det aller første Kaiser Maximilian Lauf-rennet i 2016.

Lørdagens renn, som gikk i og rundt VM-byen Seefeld i Østerrike, ble totaldominert av norske løpere. Først på 10.-plass kom det en utøver som ikke var fra Norge.

I kvinneklassen ble det svensk seier. Britta Johansson Norgren slo Astrid Øyre Slind med 17 sekunder. Polen-veteranen Justyna Kowalczyk tok den siste pallplassen.

Kaiser Maximilian Lauf var det tredje av i alt ni renn i sesongens Ski Classics.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer