- Elin kan kreve 1,7 milliarder

Kjendisadvokat spår skilsmisse for Tiger.

FESTEN SLUTT? Elin Nordegren kan få med seg en rekordsum ut av ekteskapet med Tiger Woods, dersom paret går hver sin vei. Foto: EPA/JUSTIN LANE
FESTEN SLUTT? Elin Nordegren kan få med seg en rekordsum ut av ekteskapet med Tiger Woods, dersom paret går hver sin vei. Foto: EPA/JUSTIN LANE Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||Tiger Woods' svenske kone Elin Nordegren har krav på 300 millioner dollar (1,68 milliarder kroner) hvis det blir skilsmisse, ifølge amerikanske medier.

Det vil i så fall bli tidenes desidert dyreste kjendisskilsmisse.Per i dag er det basketlegenden Michael Jordan og hans ekskone Juanita som har «rekorden» med 150 millioner dollar.

KjendishelvetetMen nå kan altså Elin Nordegren få med seg dobbelt så mye. Ifølge magasinet US Weekly skal Woods og Nordegren ha en preekteskapelig kontrakt som er verdt 300 millioner dollar. Kontrakten gjengis i flere amerikanske medier — blant annet tv-kanalen CBS.

Skilsmisseadvokaten Raoul Felder - som har håndtert skilsmissene til blant annet eksordfører i New York Rudy Giuliani og tungvektsmester Mike Tyson - sier at han ikke setter pengene sine på at ekteskapet mellom Tiger Woods og Elin Nordegren vil overleve.

- Jeg synes ikke prognosene ser veldig gode ut, så sant hun ikke er villig til å inngå en avtale og leve med hva som har skjedd, sier Felder, og sender av gårde en liten støttemelding til Tiger Woods:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer