Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Elin kan kreve 1,7 milliarder

Kjendisadvokat spår skilsmisse for Tiger.

FESTEN SLUTT? Elin Nordegren kan få med seg en rekordsum ut av ekteskapet med Tiger Woods, dersom paret går hver sin vei. Foto: EPA/JUSTIN LANE
FESTEN SLUTT? Elin Nordegren kan få med seg en rekordsum ut av ekteskapet med Tiger Woods, dersom paret går hver sin vei. Foto: EPA/JUSTIN LANE Vis mer

|||Tiger Woods' svenske kone Elin Nordegren har krav på 300 millioner dollar (1,68 milliarder kroner) hvis det blir skilsmisse, ifølge amerikanske medier.

Det vil i så fall bli tidenes desidert dyreste kjendisskilsmisse.

Per i dag er det basketlegenden Michael Jordan og hans ekskone Juanita som har «rekorden» med 150 millioner dollar.

Kjendishelvetet
Men nå kan altså Elin Nordegren få med seg dobbelt så mye. Ifølge magasinet US Weekly skal Woods og Nordegren ha en preekteskapelig kontrakt som er verdt 300 millioner dollar. Kontrakten gjengis i flere amerikanske medier — blant annet tv-kanalen CBS.

Skilsmisseadvokaten Raoul Felder - som har håndtert skilsmissene til blant annet eksordfører i New York Rudy Giuliani og tungvektsmester Mike Tyson - sier at han ikke setter pengene sine på at ekteskapet mellom Tiger Woods og Elin Nordegren vil overleve.

- Jeg synes ikke prognosene ser veldig gode ut, så sant hun ikke er villig til å inngå en avtale og leve med hva som har skjedd, sier Felder, og sender av gårde en liten støttemelding til Tiger Woods:

- Det er et helt annet helvete å være kjendis. Du utsettes for mye større fristelser enn det vanlige folk gjør.

Ville historier
Etter Woods? bilkrasj for ei uke siden, fortsetter amerikanske medier å melde den ene historien villere enn de andre om Tiger Woods? påståtte utenomekteskapelige eventyr.

AVTALE? Rachel Uchitel avlyste sin pressekonferanse i Los Angeles i går. Foto: REUTERS/Hollywood TV
AVTALE? Rachel Uchitel avlyste sin pressekonferanse i Los Angeles i går. Foto: REUTERS/Hollywood TV Vis mer

Det rapporteres at han skal ha vært utro med tre kvinner.  Den ene av dem, nattklubbeieren Rachel Uchitel, avlyste i går en pressekonferanse i Los Angeles.

Den amerikanske sladderpressen mener Woods og Uchitel må ha blitt enige om en «hysj for penger»-avtale.

Golfesset selv har ikke kommet med ytterligere uttalelser etter meldingen han la ut på hjemmesiden sin tirsdag. Der skrev han blant annet:

«Jeg har sviktet familien min, og jeg angrer dette av hele mitt hjerte».

HADDE SEX MED TIGER: Det er påstanden fra Jaimee Grubbs. Foto: REUTERS/VH1
HADDE SEX MED TIGER: Det er påstanden fra Jaimee Grubbs. Foto: REUTERS/VH1 Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media