Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Elin Nilsen slått ut av sykdom

RAMSAU (Dagbladet :på nettet): Elin Nilsen ligger strak ut. Nordlendingen har fått halsbetennelse og har over 39 i feber. Nilsen vil ikke gå morgendagens jaktstart, men landslagsledelsen håper at hun er frisk til stafetten torsdag.

- Foreløpig har det gått såpass kort tid, at det nesten er umulig å si hvor lenge Elin må holde senga. Men vi får håpe at hun er på beina til stafetten, forteller landslagslege Arne Vilberg til Dagbladet :på nettet. Nilsen er blitt isolert på eget hotell. Hun har ikke fått samme virus som Frode Estil og Tina Bay fikk i går.

Isolat

Magesjuken til Frode Estil og Tina Bay er nå bort i mot borte. Begge har vært ute og trent i dag, men langrennsløperne vil være i sine respektive isolat til i morgen.

- Dette er bare for at vi skal være 100 prosent sikre på at smitten ikke sprer seg til

noen av de andre, sier landslagslegen.

Ingen av de andre norske langrennsløperen har i dag meldt om at magene deres er i

ulage.

- Vi fortsetter med de samme sikkerhetsreglene for å unngå at mageplagene ikke sprer seg. Vi får bare håpe, sier landslagslegen. Han blir imidlertid ikke overrasket om viruset sprer seg i løpet av de nærmeste 1-2 dagene.

- Hvis ingen er smittet innen onsdag kan vi puste roligere, sier Vilberg.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media