Eliteserietrener fikk sparken over telefon

Svein Ove Nermo får ikke lede laget i morgen.

 SPARKET:  Svein Ove Nermo fikk i dag beskjeden om at han ikke er ønsket videre som Kongsvinger Knights-trener. Den beskjeden fikk han over telefon. Foto: Cornerlius Poppe/ NTB Scanpix.
SPARKET: Svein Ove Nermo fikk i dag beskjeden om at han ikke er ønsket videre som Kongsvinger Knights-trener. Den beskjeden fikk han over telefon. Foto: Cornerlius Poppe/ NTB Scanpix.Vis mer

(Dagbladet): Kongsvinger Knights-trener Svein Ove Nermo fikk mandag kveld sparken. Den beskjeden fikk han over telefon.

- Jeg fikk en telefon fra Ronny Nilsson (styremedlem) nå i kveld klokken 20 over åtte etter trening. Han fortalte meg at det ikke var ønsket at jeg ledet laget i morgen, og at det ønsket kom fra spillergruppa, sier Svein Ove Nermo til Glåmdalen.

På spørsmål om han har blitt sagt opp per telefon sier Nermo følgende:

- Ja, for meg oppleves det mer eller mindre sånn. I min kontrakt står det at jobben min er å lede laget, men det er nå ikke ønsket at jeg skal gjøre.

Den sparkede hovedtrener opplyser at han er innkalt til et møte med styret onsdag. Eliteserien i ishockey har hatt en ukes pause grunnet landskamper. I morgen spiller Kongsvinger hedmarksderby mot Storhamar i Hamar OL-Amfi.

Ronny Nilsson i Kongsvinger-styret bekrefter overfor lokalavisen at det ikke er ønsket at Nermo leder laget i morgen, men at han ikke er sparket.

Kongsvinger Knights som fikk en plass i årets eliteserie etter at både Rosenborg og Tønsberg måtte trekke laget, har fått et tøft møte med den øverste divisjonen. Status er fire poeng etter 16 spilte kamper.