Eliteserietrener fikk sparken over telefon

Svein Ove Nermo får ikke lede laget i morgen.

SPARKET:  Svein Ove Nermo fikk i dag beskjeden om at han ikke er ønsket videre som Kongsvinger Knights-trener. Den beskjeden fikk han over telefon. Foto: Cornerlius Poppe/ NTB Scanpix.
SPARKET: Svein Ove Nermo fikk i dag beskjeden om at han ikke er ønsket videre som Kongsvinger Knights-trener. Den beskjeden fikk han over telefon. Foto: Cornerlius Poppe/ NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Kongsvinger Knights-trener Svein Ove Nermo fikk mandag kveld sparken. Den beskjeden fikk han over telefon.

- Jeg fikk en telefon fra Ronny Nilsson (styremedlem) nå i kveld klokken 20 over åtte etter trening. Han fortalte meg at det ikke var ønsket at jeg ledet laget i morgen, og at det ønsket kom fra spillergruppa, sier Svein Ove Nermo til Glåmdalen.På spørsmål om han har blitt sagt opp per telefon sier Nermo følgende:

- Ja, for meg oppleves det mer eller mindre sånn. I min kontrakt står det at jobben min er å lede laget, men det er nå ikke ønsket at jeg skal gjøre.

Den sparkede hovedtrener opplyser at han er innkalt til et møte med styret onsdag. Eliteserien i ishockey har hatt en ukes pause grunnet landskamper. I morgen spiller Kongsvinger hedmarksderby mot Storhamar i Hamar OL-Amfi.

Ronny Nilsson i Kongsvinger-styret bekrefter overfor lokalavisen at det ikke er ønsket at Nermo leder laget i morgen, men at han ikke er sparket.

Kongsvinger Knights som fikk en plass i årets eliteserie etter at både Rosenborg og Tønsberg måtte trekke laget, har fått et tøft møte med den øverste divisjonen. Status er fire poeng etter 16 spilte kamper.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer