Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Elleve år etter første forsøk fikk Ingebrigtsen endelig tak i Hedenstad

TIL ROSENBORG:  Vegar Eggen Hedenstad. Foto: NTB Scanpix
TIL ROSENBORG:  Vegar Eggen Hedenstad. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Vegar Eggen Hedenstad er klar for Rosenborg og skrev torsdag under for fire år. RBK-trener Kåre Ingebrigtsen har lenge jaktet på 25-åringen.

Hedenstad ble presentert på Lerkendal torsdag kveld. RBK-trener Kåre Ingebrigtsen opplyste at han allerede i 2006 ville ha ham til Rosenborg som 15-åring da Ingebrigtsen trente juniorlaget.

– Jeg vet ikke om noen annen spiller vi har ønsket lenger enn Vegar. Jeg snakket med ham i 2006, og jeg har snakket med ham i veldig mange overgangsvinduSer siden. Når muligheten var der skulle han til Rosenborg. Nå dukket det rette tidspunktet opp, og vi er fantastisk glad for å få Vegar i stallen, sier Ingebrigtsen til rbk.no

– Rosenborg er en veldig bra og attraktiv klubb. Det er helt klart et spennende alternativ, sa 25-åringen i et intervju med Østlendingen før overgangen ble klar.

Hedenstad er opprinnelig fra Elverum. Han spilte for Stabæk før turen gikk til tysk Bundesliga og Freiburg. Han har også spilt for Eintracht Braunschweig og sist St. Pauli. Han var med i Norges landslagstropp så sent som i oktober i fjor.

Onsdag ble det også klart at venstrebacken Birger Melling skal spille for RBK. Det er meningen at Hedenstad overtar Jonas Svenssons plass på høyrebacken.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling