VARSLER FÅ TILSKUERE: Klanen-talsmann sier at få tilskuere reiser til Ålesund for å støtte laget mandag kveld. 
Foto: Erlend Aas / Scanpix
VARSLER FÅ TILSKUERE: Klanen-talsmann sier at få tilskuere reiser til Ålesund for å støtte laget mandag kveld. Foto: Erlend Aas / ScanpixVis mer

- Elleve VIF-supportere er påmeldt til AaFK-kamp

Klanen-talsmann varsler liten støtte fra tribunen.

Følg Aalesund - VIF i fotballstudio fra klokka 19.00.

(Dagbladet): Et Vålerenga i form gjester Aalesund mandag kveld. Laget står med fire strake seire og med ny trepoenger går Martin Andresens mannskap forbi Tromsø på 2. plass på tabellen.

Men støtte fra bortefansen på tribunen vil være i det minste laget, ifølge Sunnmørsposten.

- Elleve påmeldte De siste årene har det vært over tusen tilreisende bortesupportere da Vålerenga har tatt turen vestover.

- Hadde det vært lørdagskamp kan jeg garantere at minst elleve hundre ville tatt turen, sier Klanen-talsmann Christian Kjellsen til Sunnmørsposten.

Slik blir det ikke i kveld.

- Det er vel nærmere elleve som er påmeldt, sier Kjellsen.

AaFK-trener Kjetil Rekdal mener det er synd dersom VIF-fansen ikke møter opp.

- Ønsker flest mulig - Jeg bryr meg ikke om hvor mange bortesupportere som kommer til Ålesund, men det er klart at vi ønsker flest mulig folk på stadion, sier Rekdal.

Administrerende direktør i Aalesund, Henrik Hoff, sier det ikke er noe ukjent fenomen at tilskuere klager over mandagskamper i Tippeligaen.

- Vi er klar over problemene, spesielt knyttet til mandagskampen. Men samtidig er det en godt innarbeidet TV-dag. Om vi mister 1000 tilskuere over tre ganger, utgjør det kanskje en halv million kroner. Uten at jeg skal gå inn på tall er jeg overbevist om at TV-kamper mandag gir oss mer penger enn det. Men samtidig er det andre deler ved produktet man taper penger på. Vi må i alle fall være bevisste og ta en diskusjon på det, sier Henrik Hoff.

MØTER VIF: 
Aalesund-trener Kjetil Rekdal vil ha så mange tilskurere som mulig til Ålesund. 
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix
MØTER VIF: Aalesund-trener Kjetil Rekdal vil ha så mange tilskurere som mulig til Ålesund. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix Vis mer