Bergenserne på full fart mot sølvplass

Ellevill jubel i Bergen

Steffen Lie Skålevik ble dagens helt med to flotte mål, da bergenserne tok et godt tak rundt sølvplassen. - En herlig og magisk kveld under flomlyset, sier Brann-spissen.

Bergen  20161022.
Eliteserien fotball 2016: Brann -Molde
1-1 ved Steffen Lie Skålevik   i Eliteseriekampen i fotball mellom Brann og Molde på Brann stadion.

Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
Bergen 20161022. Eliteserien fotball 2016: Brann -Molde 1-1 ved Steffen Lie Skålevik i Eliteseriekampen i fotball mellom Brann og Molde på Brann stadion. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Brann-Molde 2-1 (1-1)

BERGEN (Dagbladet): - Å score to mål i en flomlyskamp mot Molde var stort. Det var magisk deilig, og kanskje det herligste jeg har vært med på som fotballspiller. Nå bør vi ikke snuble på målstreken. Sølvet skal hjem til Bergen, og Europacup-spill skal stå på planen neste sesong, sier kveldens helt, Steffen Lie Skålevik.Skålevik er dermed Branns toppscorer med seks mål i år. Og det på tross av at han i mange kamper ikke har vært med i troppen engang. Han har i høst vært mer på benken enn på banen.

- Klart det er skuffende. Men jeg gir ikke opp. Jeg fortsetter å trene hardt og seriøst. Så kommer sjansene. Det så vi i dag, gliser tomålsscoreren.

Det ble et klassisk Vestlands-oppgjør mellom Brann og Molde. Tett, tøffe taklinger, spenning, og tidvis underholdende spill.Gjestene trengte tre poeng for å ha los på sølvplassen, mens bergenserne selvsagt ønsket å beholde andreplassen på tabellen.

Første halvdel av kampen skjedde det ikke stort. Begge lag hadde et knippe halvsjanser. Største sjansen av de alle hadde Branns Steffen Lie Skålevik. Spissen holdt nesten på å score etter klabb og babb-spill av midtstopper Vegard Forren og keeper Ethan Horvath.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer