Ellevill prestasjon: Cavani scoret fire mål (!) på 45 minutter i storseier

Målshow av de sjeldne.

I SLAG: Edinson Cavani storspilte og scoret hele fire mål for PSG fredag kveld. Foto: Charly Triballeau / AFP / NTB Scanpix
I SLAG: Edinson Cavani storspilte og scoret hele fire mål for PSG fredag kveld. Foto: Charly Triballeau / AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Edinson Cavani gjør det han kan for at savnet av Zlatan Ibrahimovic skal bli minst mulig merkbart i Paris Saint-Germain.

Fredag holdt uruguayaneren et målshow av sjeldent kaliber da den franske fotballstorheten overkjørte Caen med 6-0 i Ligue 1.

Allerede før kampen var halvspilt hadde Caen-keeper Rémy Vercoutre plukket fire ballen ut av eget nett, og Cavani var sist på samtlige.

Måltyven fikk god hjelp fra PSGs to backer – brasilianske Maxwell og belgiske Thomas Meunier. Førstnevnte noterte to målgivende pasninger og Meunier én.

Ved pause valgte PSG-trener Unai Emery å gjøre tre bytter. Blant spillerne som forlot banen var Cavani.

Det stoppet imidlertid ikke gjestene fra å fortsette målfesten. Lucas Moura og Jean-Kevin Augustin sørget for at kampen endte 6-0.

Med storseieren klatret PSG til annenplass på tabellen i Ligue 1. Monaco har samme antall poeng som den regjerende ligamesteren, men har én kamp til gode.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer