Elleville priser for å se CL-finalen: - Aldri sett maken

Drømmer du om å reise til Madrid for å se Tottenham mot Liverpool i Champions League-finalen? Da må du regne med å bruke titusenvis av kroner.

KOSTER SKJORTA: Det billigste rommet på Finn.no koster nesten 5000 kroner natta. De dyreste koster over 100 000 kroner. Foto: Finn.no
KOSTER SKJORTA: Det billigste rommet på Finn.no koster nesten 5000 kroner natta. De dyreste koster over 100 000 kroner. Foto: Finn.no Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Så er vi her igjen. Desperate fotballsupportere som gjør det de kan for å skaffe seg billetter til Champions League-finalen - denne gangen i Madrid 1. juni.

Og det vil koste skjorta.

Denne sesongen blir det helengelsk duell når Liverpool og Tottenham skal kjempe om det gjeveste trofeet i klubbfotballen, to klubber som har mange norske tilhengere.

Men om du drømmer om å se finalen på nært hold, må du kanskje legge øvrig sommerferie på is.

Det kom tidlig rapporter på billetter som blir solgt for opp mot 50 000 kroner. UEFA har meldt at hvert lag får 16 613 billetter hver til kampen på Estadio Metropolitano stadion. 4000 av billettene er allerede solgt til «fans verden over».

Et raskt søk på nettet viser finalebilletter som ligger ute fra 35 000 kroner til 90 000 kroner per stykk på svartebørsen. Mye av det som ligger ute er svindel.

- Hvis man kjøper på svartebørs så tar man en sjanse. Det vil jeg ikke anbefale, sier Terje Berge, som er kommersiell direktør i Finn reise.

- Jeg tror mange kommer til å bli lurt. Det skjer hver gang, sier han videre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer