Kinsey Wolanski:

Ellevilt døgn for modellen

19 minutter ut i lørdagens Champions League-finale stormet undertøysmodellen Kinsey Wolanski banen. Siden har hun blitt arrestert, fått over to millioner nye følgere og blitt hacket.

STORMET BANEN: Undertøysmodellen Kinsey Wolanski, iført badedrakt for anledningen, stormet banen under første omgang av Champions League-finalen lørdag 1. juni. Video: Darren Davidson via Storyful Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«De sykeste 24 timene i livet mitt!». Slik oppsummerte undertøysmodellen Kinsey Wolanski døgnet som fulgte etter å ha stormet banen under Champions League-finalen mellom Liverpool og Tottenham i Madrid.

Wolanski ble arrestert som følge av banestormingen, men ble seinere løslatt.

Stuntet tok verden med storm, og i løpet av noen timer gikk hun fra å ha litt over 300 000 følgere på Instagram, til hele 2,5 millioner følgere.

Så tok hennes tilværelse som Instagram-kjendis en overraskende vending. Søndag ettermiddag informerte hun sine følgere på Twitter at Instagram-kontoen hennes var blitt hacket. Kontoen eksisterer ikke lenger, og dermed har hun mistet alle Instagram-følgerne sine igjen.

- Det har vært en berg-og-dal-bane, dere, sier hun i en video på Twitter, hvor hun i skrivende stund har knappe 37 000 følgere.

Erfaren banestormer

På Instagram har Wolanski og hennes kjæreste, internettkjendisen Vitaly Zdorovetskiy, forklart hvordan de planla stuntet som det siste døgnet har gått verden rundt.

Zdorovetskiy er langt fra en ukjent skikkelse på stadioner verden over. I 2014 stormet han banen under VM-finalen mellom Tyskland og Argentina. To år seinere stormet han banen under en NBA-kamp, og i 2017 stormet han banen under en World Series-kamp i den amerikanske baseballigaen.

Ved alle tre banestormingene ble internettkjendisen satt i arresten.

Etter kjærestens banestorming lørdag la han ut en video på Instagram som viser et dokument, som angivelig er tiltenkt arrangørene av Champions League-finalen. I dokumentet er han oppført som en person å være oppmerksom på.

SE TV: Stemningen var til å ta og føle på da Liverpool vant Champions League, 0-2 over Tottenham. På Youngstorget i Oslo hadde tusenvis av supportere samlet seg for å følge kampen. Programleder: Kristoffer Løkås. Reporter: Øyvind Godø Vis mer

Slagplan

Derfor måtte han legge en slagplan, hevder han.

«Siden jeg er utestengt fra alle stadioner, måtte jeg kle meg ut for å komme og se min vakre kjæreste storme banen under Champions League-finalen», skrev Zdorovetskiy.

Videre la han ut videoer som viste hvordan han forberedte seg til kampen.

- Det er elleve timer til kampen. Madrid, du er min i kveld. Jeg skal vise dere hvem som er kongen, sier han i den første videoen.

I en ny video ser vi hvordan Zdorovetskiy ikler seg løsskjegg, caps og briller.

- Fem timer før kampen. Det er riktig, jeg er en helt annen person, sier han i videoen.

Live-published photos and videos via Shootitlive

Banestormingen

Planen fungerte, og fra tribunen filmet Zdorovetskiy at Wolanski løp fra svingen med Liverpool-supportere, hoppet over reklameskiltene, kastet et klesplagg og ble etterfulgt av to sikkerhetsvakter, mens hun selv var iført bare en badedrakt.

Videoen ble også publisert av Wolanski som skrev følgende på Instagram:

«Livet er til for å leves og gjøre gærne ting som man husker for alltid».

«Jeg var helt alene blant publikum, spurte sidemannen om han kunne ta telefonen min, og så bare løp jeg», fulgte hun opp.

I et nytt innlegg sendte hun et stikk til Tottenham-spiller Harry Winks:

«Distraherte jeg nummer åtte litt for mye?» skrev hun under et bilde hvor Winks hadde øynene festet til banestormeren.

Stuntet tok verden med storm og i løpet av noen timer gikk hun fra å ha litt over 300 000 følgere på Instagram, til å få hele 2,6 millioner følgere.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer