Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Elrich vraket i den australske VM-troppen

Lyn øyner ny avtale.

(Dagbladet.no): Ahmad Elrich kom til Lyn på lån for å redde VM-plassen etter en sesong på benken hos Fulham. I natt norsk tid offentliggjorde Australia-sjef Guus Hiddink VM-troppen.

Uten Elrichs navn blant de 23 som fikk plass.

Lyn-trener Henning Berg var ikke klar over at Elrich var vraket da Dagbladet.no ringte ham i dag tidlig. Berg legger ikke skjul på at han gjerne forlenger avtalen med kantspilleren.

- Det er noe vi må vurdere. Men nå er han sikkert veldig skuffa over å ikke komme til VM. Kanskje han har lyst til å ha ferie i Australia, jeg vet ikke. Hvis han vil fortsette hos oss, så skal vi vurdere det, sier Berg til Dagbladet.no.

Nå skal Lyn forhøre seg hos Elrich, og eventuelt Fulham.

- Elrich gjorde mye bra for oss, han bidro til mye. Hvis det blir noe mer så må vi ha nye avtaler med både spiller og klubb, sier Berg til Dagbladet.no.

Lyn-treneren har ikke stor tro på at Elrich blir å se i Lyn-trøya igjen. Australieren har spilt samtlige seks kamper for oslolaget i serien, og tok farvel med tap mot TIL søndag.

- Jeg tror han kan kan tenke seg fri. Han trodde han skulle til VM, dette er tøft for ham, sier den tidligere landslagskapteinen.

LYN-HELT I LOKALOPPGJØR: Ahmed Elrich fikk plass i Lyn-hjertene da han ble matchvinner mot Vålerenga i vår. Foto: Scanpix
LYN-HELT I LOKALOPPGJØR: Ahmed Elrich fikk plass i Lyn-hjertene da han ble matchvinner mot Vålerenga i vår. Foto: Scanpix Vis mer

• Din kommentar: Hvor mye har Elrich betydd for Lyn i vår?

Elrich vraket i den australske VM-troppen
BIDRO MYE: Henning Berg utelukker ikke et nytt Lyn-framstøt hos Ahmed Elrich.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling