- Elsker Champions League

Ole Gunnar Solskjær er en av grunnene til at Alex Ferguson tror United kan vinne Champions League uten David Beckham.

Ole Gunnar Solskjærs navn får lite spalteplass i engelske aviser i dag. Kristiansunderens to mål drukner i tårene etter David Beckhams skade.

Men Europas målkonge er ikke helt glemt:

«Måljegeren Solskjær bare elsker denne turneringen. Det var treffet hans for tre år siden på Nou Camp som sørget for at United vant Champions League-finalen mot Bayern München, og 24 mål så langt denne sesongen viser at han ikke har mistet touchen», skriver The Sun.

Solskjær befestet i går kveld sin posisjon som turneringas desidert mest effektive spiss. Med 7 mål på 503 Champions League-minutter har han et målsnitt på imponerende 1,39 mål per hele kamp (per 90 minutter).

Til sammenligning har David Trezeguet (Juventus) et snitt på 0,95, Ruud van Nistelrooy (Manchester U) 0,87, Thierry Henry (Arsenal) 0,71 og Giovane Elber (Bayern München) 0,82.

Fergie tror på suksess

Det er derfor ikke oppsiktsvekkende at Alex Ferguson trekker fram Solskjær som en av grunnene til at det kan bli en gullkantet United-vår til tross for at David Beckham er ute med skade. Fra før er Roy Keane ute og i går pådro Ronny Johnsen seg en ny strekkskade.

Etter kampen i går ramset Fergie opp spillerne han setter sin lit til framover:

- Hvis du ser på Nicky Butt i dag, så viser han hvor heldig vi er som har en slik fyr i stallen. Vi får Paul Scholes tilbake fra karantene. Jeg er sikker på at Veron er med i semifinalen etter å ha blitt bra i akillesen og så har vi Ryan Giggs og Quinton Fortune. Se på Giggs' forestilling og spissene Solskjær og van Nistelrooy. Vi har så mye positivt i laget.

100 United-mål

Solskjær kunne feire sitt 100-målsjubilum i United-trøya i går.

- Ikke det at det betyr så mye, men det er jo gøy likevel, skriver Solskjær på sin hjemmeside.

Nordmannen ble kastet innpå da David Beckham forlot banen på båre i går kveld.

- Jeg hadde faktisk ikke tid til å varme opp før jeg var utpå banen, og fikk etter hvert den berømte innbytterpusten og melkesyre i lårene. Før dette rakk jeg heldigvis å score ett mål, sier han.

Men heller ikke Solskjær la skjul på at han det var et kraftig skår i målgleden i går: Skadene til Beckham og Johnsen.

- Jeg kunne gjerne byttet mine scoringer mot at disse ble friske, men vi får håpe de blir friske snarest mulig, skriver Solskjær.

(Dagbladet.no)

<B>DOBBEL SOLSKJÆR-JUBEL:</B> Kikker du i midten av bildet finner du ryggen til Ole Gunnar Solskjær.