Elsket kostymet

Beckham trivdes så godt i gladiatorrustning at han ville ha det med hjem.Se bildeserien.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Fotballstjerna David Beckham er blitt glad i sukkervannet Pepsi. I den siste rådyre reklamefilmen for brusselskapet stiller han i full fotballbrynje foran en haug med brusbokser.

David Beckham, Roberto Carlos, Raul, Francesco Totti, og Ronaldinho er alle med i filmen som er skutt på location i Spania. Og gladiatorkostymet falt i god jord hos den engelske superstjernen, skriver Ananova.

- Kostymene føltes som noe fra filmene «Gladiator» eller «Bravehart». Å ta på seg et kostyme som dette var selvfølgelig noe jeg aldri hadde gjort før, sier Beckham til The Sun.

- Jeg likte kostymet så mye at jeg hadde lyst til å ta det med meg hjem.

I reklamen duellerer gladiatorene med fotballferdigheter. Omtrent som de gjør det hver uke i sine respektive fotball-ligaer.

- Jeg har sloss for suksess og medaljer. Jeg måtte kjempe for å få det engelske folket på min side etter VM i 1998 da jeg ble utvist mot Argentina. Det har jeg klart, og jeg håper jeg skal klare å kjempe i framitda også, sier Beckham.

Becham har tidligere vært med i en rekke forskjellige reklamekampanjer for leskedrikkgiganten. Han har nettopp signert en ny toårsavtale som han får kurant betaling for. To millioner pund i året, eller 26 millioner kroner, skal avtalen gi fotballspilleren, skriver The Telegraph.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.