Elskovssyk ektemann årsak til økt OL-sikkerhet

En elskovssyk ektemann hoppet i bassenget under synkronstupkonkurransen. Nå øker de greske OL-arrangørene sikkerheten under OL-øvelsene.

Ordren om økt sikkerhet kommer etter den litt spesielle episoden der en elskovssyk ektemann med klovnenese passerte noen hindringer og hoppet ut i bassenget mandag kveld.

Mannen ble liggende i bassenget i flere minutter før sikkerhetsmannskapene forsto at mannen ikke hadde noe i vannet å gjøre. 31-åringen som ikke er navngitt, ble geleidet ut av arenaen og overlevert til politiet.

- Han ønsket å formidle en beskjed til sin kone ved å komme på fjernsyn. Mannen tok av seg skjorten for å vise fram en beskjed han hadde skrevet på brystet, sier Marton Simitsek fra organisasjonskomiteen.

Arrangørene vil gjøre alt for å unngå flere «spøker» av denne sorten og øker nå sikkerhetsbemanningen. Flere polititjenestemenn skal være til stede på de ulike øvelsene, men for å dempe betoningen skal de ikle seg de samme draktene som de frivillige bruker.

- Vi vil dempe framtoningen. Sikkerhetspersonell vil være på plass, men vi vil ikke at arenaene er fullt opp av uniformer. Den elskovssyke mannen kan vente seg et rettslig etterspill for sitt «stup».

(.NTB)