Elverum slo Drammen i håndballåpningen

Dramatisk avslutning.

GRUNN TIL Å SMILE:  Elverum-trener Michael Apelgren har grunn til å smile etter hans lag slo Drammen borte i serieåpningen.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
GRUNN TIL Å SMILE: Elverum-trener Michael Apelgren har grunn til å smile etter hans lag slo Drammen borte i serieåpningen. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

I en meget tett kamp var det bortelaget Elverum som vant 24-23 borte over Drammen i mennenes eliteserieåpning i håndball onsdag kveld.

Det sto 12-12 til pause foran 1159 tilskuere i Drammenshallen, og etter at hjemmelaget tok føringen innledningsvis i 2. omgang var det til slutt Elverum som slo det nykomponerte laget til Drammen-trener Frode Scheie med ett mål.

Drammen stilte med sitt beste med ett unntak: Kristian Kjelling.

Forrige sesongs serie- og cupmester ØIF Arendal vant på sin side oppskriftsmessig 32-27 over Stord, mens nyopprykkede Kolstad fra Trondheim fikk det knalltøft i sitt møte med eliten og tapte hele 21-34 for Halden i egen hall.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer