Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Elverum stoppet Drammens seiersrekke

Vant 26-22 i Drammenshallen.

STOPPET DRAMMEN: Drammen hadde vunnet ti strake seirer i eliteserien i håndball, men hjemme mot Elverum ble det bråstopp.Foto: Jon-Michael Josefsen / Scanpix
STOPPET DRAMMEN: Drammen hadde vunnet ti strake seirer i eliteserien i håndball, men hjemme mot Elverum ble det bråstopp.Foto: Jon-Michael Josefsen / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Drammen gikk på sitt første poengtap i eliteserien håndball da Elverum ble for sterke og vant 26-22 lørdag.

Etter ti strake seirer ble det sesongens første nesestyver for serielederen i hjemlig serie, og det attpåtil i Drammenshallen. Dermed er det plutselig svært jevnt i toppen. Haslum har like mange poeng som Drammen, mens Elverum halser ett poeng bak.

Gjestene fra Hedmark startet friskt og ledet tidlig 5-1. Drammen-trener Marinko Kurtovic tok timeout og fikk litt mer sving på sakene. Til pause sto det 11-11, men Christian Berges gutter viste seg som skarpest da det dro seg til.

- Det er vi som spilte Drammen dårlig i denne kampen. Vi tok bort rytmen og farten i angrepet deres. Dette er en utrolig deilig seier, sa Elverums trener Berge til ostlendingen.no.

Sigurdur Ari Stefansson ble toppscorer for gjestene med sju fulltreffere.

I en annen eliteseriekamp lørdag vant Bækkelaget/Nordstrand 28-24 over Stord og klatret til sjetteplass.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!